Over Theo

Theo Hettema

supervisie, intervisie en coaching met aandacht voor zingeving en de drive in je levenIk werk als supervisor. Daarnaast ben ik universitair docent en beleidsmedewerker pastoraat. Ik ben predikant geweest en korte tijd geestelijk verzorger.

Mijn interesse gaat uit naar wie jij als mens bent, en hoe jij een potentieel aan creativiteit en zinvol handelen kunt aanboren bij jezelf. Ik ben ervan overtuigd dat zicht op spiritualiteit, de drive van je leven en handelen, daarbij van groot belang is.

Met ervaring in allerlei bestuurlijk werk gedaan in kerk en welzijnsorganisaties heb ik goed zicht op hoe organisaties werken en veranderen.

Ik geef nu supervisie en coaching aan professionals in zorg, onderwijs, management, pastoraat, en aan studenten. Verder begeleid ik beginnende predikanten en geef ik trainingen op het gebied van ervaringsleren en begeleiden.

Als lid van de beroepsvereniging LVSC houd ik me aan de
beroepseisen en gedragscode voor een professioneel begeleider.

Ik ben bij de LVSC ingeschreven als geregistreerd supervisor (reg. nr. HET002-S).
KvK nr. 81982674 en BTW nr. NL003630660B38

Weer zin in je werk is ingeschreven bij de KvK met nr. 81982674.

Wat zeggen anderen over mij als supervisor?

Marianne, pastor:
‘Onder supervisie van Theo voelde ik mij vrij om de diepte in te gaan. Met een luisterend oor en snel van begrip, met humor, relativeringsvermogen en op z´n tijd een theoretisch kader was Theo voor een tijd een prettige en betrouwbare reisgenoot.’

Jasper, student:
‘Theo is een professioneel luisteraar. Hij weet op een vindingrijke manier zijn kennis en ervaring te gebruiken. Hij kan je op een opbouwende manier een spiegel voorhouden. Dit kan confronterend zijn, maar hierdoor leer je op een afstandje naar jezelf te kijken, en helpt je om op een heldere manier je persoonlijkheid en gedrag aan elkaar te koppelen. Het blijft echter niet steken op zelfinzicht. Dit zelfinzicht wil hij als sleutel gebruiken, zodat je vanuit je identiteit in de toekomst andere keuzes kan maken. Op deze manier helpt hij je verder in je ambtelijke, professionele en persoonlijke ontwikkeling.’

Rob, docent Hbo:

Theo heb ik leren kennen als een unieke persoonlijkheid, die zich kenmerkt door eigenschappen als beschouwend/reflectief, oprecht, bevlogen, optimisme en humor. Iemand met hart en visie, die de dingen vanuit een ruimer perspectief kan bekijken. Dit zijn allemaal zaken die ik zeer van en in hem waardeer.